Singlid jutustavad meile loo ootamatustest, mida inimene endas leida võib ning sellest, kuidas mõnikord ei ole valikud meie endi teha. ‘’Lugu on tehtud üpris kaua aega tagasi, suvel enne Bowie surma ning on üleüldiselt sellest, kuidas armudes teistesse armud endasse ning leides selles teises inimeses uut ja põnevat, leiad endas külgi, mida sa ei arvanud endal olevat,’’ ütleb Iiris. Loe, milliste ootamatustega on Iiris Londonis hakkama saanud.

1) Iiris jagas maja nelja inimesega, kellest üks oli narkodiiler, kes diilis aineid, kuulas grime'i ja trap'i ööd läbi ning lõpuks käis vangis ära (üks hetk politsei reidis nende maja). Üldiselt suht chill tüüp, kes freestyle'is nagu noor jumal ning kes lõpuks ikkagi aitas tal ka vannituba koristada ja oli abiks, kui pidid majast välja kolima (elu üks raskemaid asju – kuidas küsida gangstalt, et ta vannituba puhastaks). Samuti õpetas see teda inimesi mitte kartma ning kuulama oma sisetunnet. Iirisel oli temaga tutvudes veidi viltune tunne aga ta otsustas seda tunnet mitte kuulata, kuid lõpp hea, kõik hea. Tal on hea meel, et kõik inimesed, keda ta kohanud on, tahavad olla head inimesed, hoolimata nende ametist.

2) Iiris avastas, et seksuaalsus ei ole duaalne, vaid spektrum, ning selles spektrumis asetseb ta kuskil bi ja hetero vahel (avastas seda, kui ta kohtus ühe tulijuukselise daamiga).

3) Iirise spontaansed peod viisid spontaansete trummiringideni, kus 30 inimest kasutas trummidena kõiki esemeid 6 ruuduses toas, mida sai kasutada löökriistadena. Alumise toa naaber saatis sõnumeid, kuni tuli vaatama, mis toimub ja siis nähes kõiki nautimas oma musikaalsust kokku pressitult väikeses toas - ta lihtsalt lahkus

4. Iiris murdis koos crushiga öösiti Londoni parkidesse sisse, et nautida üksi kahekesi olemist vahelduseks ka suure pindala peal. Nad vaatasid just luiki öös, kui pargivaht neid leidis ning kuigi laulja proovis küll kassikõrvadega nunnut armunu nägu teha, visati neid ikkagi pargist välja.

5. Spontaansed laulud ja trummiringid igal pool – tänaval, kodus, kaubamajas, lillepoes, bussis, rongis- am i being too loud for your gang?

Lisaks ilmub täna õhtul loole ‘’Wild Unknown Thing’’ ka video Youtubes, mis avalikustakse Iirise Instagrami live’i kaudu UK aja järgi kell 21.00, Eesti aja järgi 23.00. Laulja vastab ka kuulajate/vaatajate küsimustele.

Kuula lugusid Spotifyst.