"Mamma Mia!" on suurepärane näide sellest, kuidas muusikal võib hetkega hea tuju tekitada. Maaliline Kreeka saare miljöö, ABBA hittlaulud ning talendikad näitlejad eesotsas Meryl Streepiga teevad "Mamma Miast" väga tõhusa antidepressandi filmi kujul,“ selgitas filmiajakirjanik Ralf Sauter, kes linastuse ka sisse juhatab. “Teatud kommertsfilme võib nimetada n-ö guilty pleasure'iteks, mis tähendab, et neil ei pruugi olla tugevat kunstilist väärtust, aga ometi pakuvad nad isegi sajandal vaatamisel siirast naudingut. "Mamma Mia!" on niisugust tüüpi filmide troonimata kuningas. Mind motiveerib seda uuesti koos publikuga vaatama ennekõike soov näha, kuidas Pierce Brosnani laulmine vastu võetakse."

"Mamma Mia!” on hoogne kinoversioon ABBA surematutele lugudele rajatud hittmuusikalist, mida on käinud vaatamas enam kui 30 miljonit külastajat üle maailma. Film räägib iseseisvast üksikemast Donnast (Meryl Streep), kes peab väikest hotelli idüllilisel Kreeka saarel ning valmistub oma ainsa tütre Sophie (Amanda Seyfried) pulmadeks. Naisel pole aimugi, et eesmärgiga selgitada välja, kes on ta isa, on tütar kutsunud pulma kolm meest, kes külastasid seda paradiisisaart 20 aasta eest. Järgneva 24 kaootilise, maagilise tunni jooksul puhkeb õitsele värske armastus ning leiab kinnitust rahvatarkus, et vana arm ei roosteta. NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.

Hittmuusikali teine osa "Mamma Mia! Siit me tuleme taas“ jõuab kinodesse 20. juulil ning Coca-Cola Plazas toimuva esilinastuse piletid on juba praegu müügis.

Forum Cinemas Kinoklassika sündmustesarja raames Coca-Cola Plazas näitamisele tulevate filmide hulgas on nii suurte filmistaaride varajasi rollisooritusi kui ka meie seast juba lahkunud legendide kultusfilme. Kinoklassika pakub ainulaadset võimalust näha filmiajaloo pärleid suurel ekraanil. See on elamus kõigile, kes ei ole oma lemmikuid kinosaalis näinud ja ka neile, kes teevad nendega esimest korda tutvust. Kinoklassika filme saab vaadata kogu kuu vältel kolmapäeviti Coca-Cola Plazas.

Iga kuu näidatakse ühte filmiajaloos olulisel kohal seisvat filmi: mais linastus Johnny Deppi hullumeelne reis filmis "Ratastel Las Vegasesse" ning juunis laulame ja tantsime Meryl Streepi hittfilmiga "Mamma Mia!". Juulikuu viib Steven Spielberg vaatajad II maailmasõja radadele oma meistriteosega "Reamees Ryani päästmine" ning augustis saab nautida Alfred Hitchcocki kultuslikku psühholoogilist thrillerit "Vertigo".