Kontserdi korraldaja Live Nation Balticsi andmeil on sel südasuvisel päeval meie pealinna oodata 20 000 raske roki fänni välismaalt, kirjutab Õhtuleht. Ainuüksi Soomest on tulekul üle 10 000 inimese.

Et põhjanaabrid pärast maailmakuulsa USA ansambli esinemist soovi korral kohe kenasti koju saaksid, on Tallink pannud käima öölaeva. "Kuna Soomest käib Tallinnas tõesti palju kontserdikülastajaid, siis otsustasime neile vastu tulla ning lükata Stari õhtuse kella 22.30 väljumise hilisemaks," räägib Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link. "Laev väljub nüüd Helsingisse kell 2 öösel ja paljud reisijad ka ööbivad laeval."

Guns N’ Rosesi taasühinemisturnee “Not In This Lifetime” sai alguse 2016. aastal ning selle kontsertidest on jõudnud osa võtta juba mitu miljonit inimest. Tuurist on saanud aasta edukaim rokkturnee ning 2018. aasta suvel jõuab Guns N’ Roses esmakordselt ka Eestisse.

Lauluväljaku laval astuvad 16. juulil üles laulja Axl Rose, kitarristid Slash ja Richard Fortus, bassimängija Duff McKagan, klahvpillimängijad Dizzy Reed ja Melissa Reese ning trummar Frank Ferrer.

Kolmetunnise show raames tulevad esitlusele Guns N’ Rosesi kõik suuremad rokihitid ja ballaadid, sealhulgas “Welcome to the Jungle”, “Live and Let Die”, “Sweet Child O' Mine”, “Estranged”, “You Could Be Mine”, “November Rain”, “Knockin' on Heaven's Door”, “Don't Cry”, “Chinese Democracy”, “Paradise City” ja paljud-paljud teised.

FBI palub kontserdihuvilistel tähelepanu pöörata sellele, et Tallinna Lauluväljak ei ole siiski kummist ning selliste suurte välikontsertide puhul nagu ka Guns N’ Rosesi, mahub sinna vaid piiratud arv inimesi, mis on tingitud nii show produktsioonist kui ka artisti turvanõuetest. Rammsteini suvisele showle müüdi näiteks kümneid tuhandeid pileteid ära vaid mõne nädalaga. Seega palutakse kindlasti arvestada, et ka 2018. aasta suurimale kontserdile müüakse vaid kindel arv pileteid. Kontsert on jälgitav Lauluväljaku nõlva poolelt ehk lava ehitatakse seljaga laulukaare poole.

Guns N' Roses astub Tallinnas lavale 16. juulil kell 20.30. Kontserdi külalisesinejateks on Austraalia-Ameerika rokkbänd The Dead Daisies ja hevipunt Volbeat Taanist.