"Su nägu kõlab tuttavalt" krooniti möödunud neljapäeval taas aasta parimaks meelelahutussaateks. "Suur tänu selle kuuenda hooaja õuna eest. Võin kinnitada, et seitsmes on sügisel tulemas ja kui see oli Eesti parim, siis te ei kujuta ette, mis sügisel tuleb," sõnas Eesti edukaima telesaate peaprodutsent Kaupo Karelson auhinda vastu võttes.

Sisulise poole pealt ei saa ja ei taha Karelson veel midagi reeta, sest täpsem plaani paika panemine alles käib: "Ikka tuleb kaheksa osalist, sest see on formaat ja seda ma ei saa muuda, aga meil on suured üllatused varuks."

Kalendrisse võib juba ringi ära teha, sest finaali kuupäev on paigas ja näosaate seitsmes hooaeg kulmineerub 9. detsembril: "Meil erakordselt võimas finaal tulemas," lisab Karelson.

Hispaania produktsioonifirma Gestmusic Endemol formaadil "Tu cara me suena" põhinev saade jõudis esimest korda eetrisse 2013. aasta kevadhooajal. Produktsioonifirma RUUT on saadet kokku vändanud kuus hooaega, millest viimases pärjati võitjaks Valter Soosalu.