Pühapäeval toimus telesaate "Eesti otsib superstaari" finaal, kus omavahel läksid vastamisi Sissi Nylia Benita ja Uudo Sepp, võitjana väljus viimane.

Uudo Sepa kutsumine oma sünnipäevale või firmapeole läheks maksma 1644 eurot, millest artisti tasu on 1200 eurot, selle eest saab 50 minutit kestva kontserdi. Raha eest lubab Uudo laulda ka sellest, mida ta näeb enda ümber. Publiku soovil võib Sepp improviseerida ka sünnipäevalaule.

Teise finalisti Sissi Nylia Benita esinemise eest tuleb maksta 1380 eurot, artist saab sellest 1000 eurot. Krõbiseva eest saab 45 minutit kestva kontserdi.

Superstaarisaate eelmistest hooaegadest tuntuks saanud Elina Born ja Jüri Pootsmann on nõus esinema koos bändiga, kuid nende eest tuleb juba tunduvalt suurem summa välja maksta. 45 minutit kestva esinemise eest soovib artist saada 2500 eurot, koos lisatasudega tuleb maksta 3360 eurot.

Kui ürituse eelarve nõnda suur ei ole, kuid samas soov Jürit või Elinat näha siiski eksisteerib, siis saab artistid tellida ka akustilise kavaga. Selle eest on artisti tasu 1100 eurot, jäädes samasse suurusklassi Uudo Sepa omaga.

Rahva lemmik Curly Strings soovib esinemise eest 2000 eurot, Eesti Laulult tuntuks saanud Vaje soovib ühe tunni eest samuti 2000 eurot. Kui rahaga kitsas, siis teevad poisid 15-minuti pikkuse sutsaka 1000 euro eest.

Kodumaine tuntud räpipunt Põhja-Tallinn soovib poolteist tundi kestva esinemise eest 2700 eurot. Veteranbändidest on nimekirjas Mahavok, kes soovib esinemise eest saada 2000 eurot.

Süsteemis paistavad krõbedate hindadega silma ka mõned rahvabändid. Näiteks pitsapoisi-hitiga "See on tema" tuntuks saanud Päris Anny soovib esinemise eest saada 2000 eurot ja "Rahvabändi" saatest tuntust kogunud ansambel S.E.K.S (Sünkroonujujad Endisest Kastepiisa Seltsimajast) soovib saada 1400 eurot. Rahvasuus süldibändidena tuntud meelelahutajad annavad selle raha eest aga eriti pika kontserdi, nende muusikat saab tellija nautida lausa kaks ja pool tundi.

Vaata kogu artistide hinnakirja SIIT!