Praeguseks endine Buzzfeedi kirjutaja ja koomiksikunstnik Adam Ellis hakkas möödunud aasta augustis jagama Twitteris teateid sellest, et tema kodus kummitab ning selleks on deformeerunud peaga poisike, kes tahab talle ilmselgelt halba.

Selle aasta märtsis lõpetas Ellis küll kummituspoiss Davidi kohta säutsude jagamise ning tagantjärgi võib seda lugeda väga kavalaks loo jutustamise vormiks, sest tõenäoliselt mingit kummitust polnud, ning Ellis kasutas lihtsalt mitmeid lavastuslikke võtteid, et jutustada Twitteri vahendusel üks korralik õuduslugu, mis tundus paljudele (ja ka siinkirjutajale) esialgu vägagi reaalne ja kui see kõik ka läbi lugeda, siis on õudusjudinad kohe kindlasti garanteeritud.

Ellis väidab aga siiani, et Twitteris kajastatud kogemused on kõik reaalsed ning mitte ükski pilt kummituspoisist pole võltsitud. Mehe tavapäraseid säutse lugedes ei jää küll muljet, et kummitus teda enam painaks.

Twitteri-õudusloost on vaimustuses ka eelmisel aastal linastunud ülieduka õudusfilmi "See" ("It") produtsent Dan Lin, kes asubki koos Ellise ja ka stsenarist Mike Van Waesiga ("Kurja kutsumise" tulevase lisaosa "The Crooked Man" kirjutaja) säutsude põhjal täispikka õudusfilmi kirjutama.

Adam Ellise Twitteri-õuduka kõik säutsud on õiges järjekorras siin üleval, kuid soovitan seda mitte enne magama minekut lugeda, sest esiteks on selle lugemist raske lõpetada ja teiseks võib see tekitada korralikud õudusunenäod.