“Me alustasime seda “projekti” koos ja läbi nende aastate oleme kahekesi täitnud mitte lihtsalt artisti ja manageri rolle, vaid oleme kõik ise teinud - alates videote monteerimisest lõpetades rahvusvahelise bookinguga,” kommenteerib Himma varasemat nelja aasta pikkust koostööd. “Me ehitasime selle kõik kahekesi nullist üles ja täitsime just neid rolle, mida konkreetsetel ajahetkedel täita oli tarvis.”.

Himma lisab, et Tommy Cashi korralduslikest telgitagustest ta siiski päris ei eemaldu. “Jään siiski veel paljudes teemades otsustavasse rolli ning kuskile ära ei kao. Jätkan täpselt samamoodi nagu siiani ning keskendun rohkem loomingulisele poolele. Minu eesmärk ei ole kunagi olnud saada manageriks, minu inimtüüp ei ole selle töö jaoks ka eriti sobiv. Jätkan igapäevaselt kreatiivse poolega, milleks on peamiselt videod ja esteetika.”

Kes saab Anna-Lisa Himma mantlipärijaks? Seda Himma paljastada ei soovi. “Tommy igapäevase asjaajamise, graafikute tegemise ja pisiasjade korraldamise võtab üle üks inimene Londonist. Ta tutvustab end ise kui tunneb, et tahab seda teha,” kommenteerib ta.

Anna-Lisa Himma viimaseks suurprojektiks Tommy Cashi managerina on räppari sellesuvine ainuke soolokontsert Pirita kloostri varemetes, mis leiab aset juba homme, 8. juunil. Lisaks Tommy Cashile astuvad ajaloolises kontserkohas üles ka legendaarse Londoni plaadifirma PC Musicu asutaja ja produtsent A.G. Cook, plaadifirma üks artistidest felicita ning Marta Vaarik alias Blonde Trickster.