“Ma tean, et seal ollakse juba põnevil ja ootuses,” rõõmustab Marju. Läniku jaoks on välismaal jaanitulel esinemine esmakordne kogemus. “Loomulikult olen varemgi välismaal eestlastele esinenud, kuid mitte jaanitule raames. Nii et ootan isegi seda etteastet väga. Kannan laval imelist Mammu Couture´i lõheroosa ja valgega suvist kleiti ja teen oma etteaste kahes osas.”

Läniku avanumbriks saab tema hitt “Naerdes ja naeratades”. See lugu tõmbab garanteeritult juba esimeste taktidega peo käima – seda on Marju oma publiku peal juba aastaid testinud!

Te kindlasti küsite, kus võib üldse Londonis lõkke süüdata! Londoni eestlaste koguperejaanipidu praksub ja mürtsub Londoni külje all Essexis. See on lähim koht linnale, kus tohib eesti traditsioonide kohaselt lõkke süüdata.

Tänavu tähistatakse Londonis jaanipidu juba 15. aastat järjest. Piduliste päralt on Half Way House pubi avar ja rohelust täis aed suure muruplatsi ja mahuka peotelgiga. Tuli tehakse keset hoovi ning tantsumuusika kestab pea südaööni. Kuuma publikut Marjule!