1. Postitada selfiesid. Lisaks vahendab väljaanne Mirror, et ka kuninganna pole eriti suur selfiede fänn.

2. Meghan Markle ei tohi enam üksi šoppama minna ega teha eriti midagi enam avalikus kohas omapäi.

3. Värskel hertsoginnal ei tohi olla ühtegi isiklikku kasutajat sotsiaalmeedias. Mõned kuud enne kuninglikke pulmi sulges Markle kõik oma kontod sotsiaalmeedias, vahendab ABC. Vanasti oli Markle sotsiaalmeedias aga väga aktiivne.

4. Hääletada Suurbritannia valimistel. Kuigi Ühendkuningriigi parlamendi kohaselt pole see seadusevastane, siis peetakse seda kallutatuks, kui kuningliku perekonna liige hääletab.

5. Meghan Markle ei tohi enam kanda liialt silmapaistvates värvitoonides küünelakke. Värv peab olema tagasihoidlik. Lisaks on ka kuninganna Elizabeth II küünelakkide osas küllatki valiv. Glamouri vahendusel on Meghan kandnud tagasihoidlikke toone alates kihlusest.

6. Markle ei tohi anda ühtegi autogrammi. Miks? Sest sellega kaasneb oht, et keegi võltsib ta allkirja.

7. Kui Meghan Markle ja kuninganna Elizabeth II viibivad samal üritusel, siis ei tohi Markle minna magama enne kuningannat. Seda peetakse ebaviisakaks.

8. Ta ei tohi kanda midagi liialt paljastavat. Näiteks ei tohiks ta kanda lühikesi seelikuid, pükse ja kõike, mida võiks pidada natukenegi siivutuks.

9. Näidata oma paljaid jalgu.

10. Jätkata näitlejakarjääri. Markle mängis seitse aastat telesarjas "Suits". Nüüd on näitlemisel aga kriips peal.

11. Väljaande The Sun vahendusel ei tohi kuninglikku perekonda kuuluvad naised ja neiud istuda jalg üle põlve. Jalad peavad olema koos, et kogemata ei paistaks argivahe.

Allikas: BuzzFeed