Marii Karell kinnitas Delfile, et lahkumine toimus poolte kokkuleppel. Küsimusele, kas Marii Karelli lahkumine tähendab ka uuriva ajakirjanduse saate "Radar" teleekraanidelt kadumist, sõnas Karell: "Ei, seda see ei tähenda."

"Muud ma öelda ei saa, kui et lahkusin poolte kokkuleppel ja nendepoolne soov oli, et "Radar" jätkaks, aga kellegi teise juhtimisel," sõnas Karell napisõnaliselt.

Küsimusele, kas ta võiks osata aimata selle otsuse tagamaid, sõnas Karell, et oskab muidugi. "Aga ma ei taha sellest rääkida," tõdes ta.
Küll aga on teada, et alates 1. juunist on Eesti Meedia värskelt loodud uuriva toimetuse juht Holger Roonemaa.

Sotsiaalmeedias teatas oma lahkumisest ka saate tegevprodutsent ja Marii Karelli abikaasa Siim Männik. "Neli aastat Radarit teha oli üks ägedamaid asju, mis inimesega võib juhtuda. Teisipäevast saab see aeg ka minu jaoks läbi."

Kanal 2 eetris olev "Radar" on kodulehel leiduva kirjelduse järgi iganädalane teleajakiri, mis üllatab vaatajaid nii teemade kui ka uute lähenemisnurkadega.

Saade toob ekraanile kõige põnevamad teemad. Siia mahuvad nii uurivat ajakirjandust esindavad tuumakad lood kui ka üllatavad reportaažid, nii eksklusiivsed intervjuud kui ka ajakirjanduslikud eksperimendid.

Saate meeskonda kuuluvad Marii Karell, Robert Kõrvits, Hannes Sarv, Jüri Butšakov, Deisi Helemäe, Jekaterina Minkova, Stass Kuznetsov.