Välja müüdud on fännitsoon, keskmise kallidusega VIP-pakett, kalleimatest ehk 999 eurot maksvatest paketipiletitest on alles vaid pooled. Kui kontserdile on seisupileteid, mille hinnaks on 68 eurot, veel Piletilevis saada, siis fännitsooni ehk Golden Circle’i piletid hinnaga 99 eurot on välja müüdud, kirjutab muusikaportaal Sky.ee.

“See Paradise-pakett oli meil juba paar kuud tagasi välja müüdud. Paar päeva tagasi aga panime paarkümmekond paketti juurde,” räägib Sky.ee-le Live Nationi esindaja, kelle andmetel on kõnealuse paketi pileteid 12. juuni seisuga alles vaid 4. “See pakett ongi kõige populaarsem (seda on müüdud kordades rohkem kui teisi pakette. Ilmselt sellepärast, et sisaldab sooja ning külma toiduga buffet ning saab hängida eraldi VIP-telgis),” lisab Live Nation, kelle sõnul müügiandmeid vaadates on paketi pileteid ostetud 50% välismaalaste poolt, 50% eestlaste.

Mida fännid 999 euro eest saavad?

Eksklusiivne fännipakett Welcome To The Jungle sisaldab:
- seisupiletit fännitsoonis (Golden Circle), võimalusega kasutada spetsiaalselt seisukohtadega VIP-poodiumit kontserdi nautimiseks
- kohtumist Guns N’ Rosesi tehnilise meeskonnaga, et mõista mida tähendab maailma suurima rokk produktsiooniga tuuritamine
- varajasemat sissepääsu Tallinna Lauluväljakule
- võimalust liikuda edasi-tagasi terve õhtu jooksul fännitsooni ja seisukohtadega VIP poodiumi vahel
- eksklusiivset ligipääsu hea vaatega seisukohtadega VIP-poodiumile. Poodiumi juures asub ka eraldi baar, kus õlu ja vein on tasuta!
- võimalust teha grupipilti laval enne kontserti *
- suveniiriks mõeldud Guns N Rosesi kaelakaarti ja paela
- eksklusiivset Guns N Rosesi VIP kingitust
- meeneks mõeldud VIP piletit
- paketti ostjatele mõeldud eraldi abipersonali
* Bändiliikmed pildi tegemisel ei osale.
Tähelepanu! VIP pakettide omanike sissepääsu kellaajad võivad erineda Piletilevis kirjas olevatest kellaaegadest. VIP Nation võtab kõigiga e-maili teel ühendust 1 nädal enne kontserti, et täpsustada täpne VIP pakettide omanike ajakava.

Õnneks on alles ka veidi odavamaid pääsmeid. Kõige tavalisema seisukoha pileti saab hetkel soetada veel 69 euro eest! Tutvu piletiinfoga lähemalt Piletilevis.