Kristiine O’Learys on ainulaadne nii Eestis kui kogu maailmas tänu Apollo kinorestoranile. Tegemist on Eesti esimese püsiva kinoga, mis pakub kliendile võimalust nautida üheaegselt filmi ja maitsvat einet.

“Kino ja toitlustust pole varem O’Learyses ega Eestis ühendatud, aga ometi on tegu loogilise komboga – kino ja toiduelamus üheskoos. Filmivalik hakkab olema sama nagu kõikides teistes Apollo kinodes ning menüüst leiab parimad ameerikapärased road,“ sõnas O’Learys Eesti tegevjuht Elvis Tilgar.

“Kaubanduskeskused pole enam ammu pelgalt kaubanduse kesksed, sest inimesed tahavad saada kõike korraga ja ühest kohast – poetiiru tehtud, kõhu täis, lapsed hoitud ning meelelahutusjanu rahuldatud,” rääkis Kristiine Keskuse omaniku Cityconi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Linda Eichler. “O’Learys on atraktiivne kombinatsioon sellest, mida klient ootab ja see, et Baltimaade suurim ja Eesti esimene O’Learys asub just Kristiine keskuses, teeb ikka uhkeks küll,” lisas ta.

O’Learys on muuhulgas Eesti suurim spordiülekannete näitamise koht – kokku on keskuses 200 spetsiaalselt spordisündmuste vaatamiseks mõeldud ekraani. Nii suur ekraanide arv võimaldab spordisõpradel vaadata erinevaid spordiülekandeid korraga. Keskuse teisele korrusele on Betsafe sports arena, kust leiab hiiglasliku, 8,88x5,47m mõõdus ekraani.

Suurt rõhku on pööratud ka erinevatele sportlikele seltskonnamängudele. Suurima pinna võtavad enda alla 9 bowlingu rada, millest kaks audiovisuaalsete lahendustega interaktiivsed bowlingu rajad.

“O’Learysesse on oodatud kõik pereliikmed, sest meelelahutust jagub ka lastele. Kui ema ja isa parasjagu oma lemmik jalkatiimi mängule kaasa elavad, saavad lapsed samal ajal mängida Eesti esimeses animeeritud liivakastis või ronida virtuaalsete efektidega ronimisseinal,” lisas Tilgar.

Privaatüritusteks on O’Learyse teisele korrusele loodud saunaga ühendatud koosolekuruum, mida saab kuni 30 inimesele välja rentida. Nii nagu selles keskuses kohane, saab spordiülekandeid jälgida ka saunalavalt.

Lisaks juba eelnimetatutele leiab O’Learysest ka teisi meelelahutus- ja virtuaalreaalsusmänge, kus on võimalik kogeda ameerika mägedel ja ralliradadel kihutamist, samuti saab mängida korvpalli, piljardit, lauajalgpalli, dartsi ja muud.