„Värske singel räägib sellest, kuidas me langeme inimestena vahetevahel oma mõtete halli, sügavasse keerisesse - käime jalutamas, analüüsime elu ja jagame emotsioone. Mõni aeg hiljem leiame aga telefonist pildid, mis on nendel hetkedel tehtud, kuid täitsa ununenud,“ räägivad Candy Drive’i liikmed äsjailmunud loost. Elektroonilised heliread sündisid duo bändilaagris katsetamise tulemusel ning Triinu Liisi vokaalid said salve kahepäevase salvestusperioodi jooksul kollektiivi enda kodustuudios.

Koostöö tuntud blogija Triinu Liisiga, kes on ka 2017. aasta blogiauhindade võitja, sai alguse juhuslikust kõnest Jüri Preobraženskile. „Ta helistas mulle ja mainis, et tahab nüüd oma esimese loo valmis teha ja palus abi lüürikaga. Tunnen teda juba mitu aastat ning tean, et ta on salaja kodus mikrofonisse laulnud ja pikalt enda singli väljaandmisest unistanud. Et me olime Borisiga parajasti uuele loole vokalisti otsimas, sai selle kõnega asi otsustatud,“ räägib Preobraženski koostöö sünnist.

Candy Drive’i lavadebüüt toimub 6. juulil Pärnus, Beach Grind rannafestivalil, kus jagatakse lava teiste seas bassmuusika suurnimede Jauzi ja Macky Gee’ga.

„Same Old Story (feat. Triinu Liis)“ on kuulamiseks ja tasuta allalaadimiseks saadaval Candy Drive’i kodulehel.