1. Lost On You

Murdunud südamega kirjutas LP oma neljanda stuudioalbumi, millel figureerinud loost „Lost On You“, sai ülemaailmne hitt. Lugu sündis auto tagaistmel muusikat kuulates, kui äkki sähvatas Laura mõtteis tulevase loo pealkiri. „Mulle on alati see väljend meeldinud,“ ütleb ta. Lugu on kirjutatud oma tolleaegsele tüdruksõbrale mõeldes, mis kõneleb lootusetutest üritustest side oma kallimaga taastada.


2. Other People

Tema lugu „Other People“ räägib avameelsest suhtest, katsetustest ja petmisest. „Ma arvan, et kõik on võimelised petma, see on vaid ühe otsuse kaugusel,“ kehitab ta õlgu. „Olles sellega kokku puutunud, pani see mõistma, kui laastav see on. Selle teoga võib endale palju rohkem haiget teha. Mõistes, et oled ise selleks võimeline, võib keegi teine sama lihtsalt sinule nii teha. See jääb mind eluks ajaks kummitama.“


3. Tokyo Sunrise

LP hääle ulatus on eriti ilmne laulu „Tokyo Sunrise“ ajal, kummitama jääva vibraato ja toetavate instrumentidega, mis viivad kuulaja külmavärinaid tekitavale rännakule Idamaadesse.

Loos „When We’re High“ kasutab LP mõlemat oma peamist instrumenti, milleks on ukulele ning vilistamine. Muusikapala viimases salmis põimib artist laulusõnadesse mitmeid teiste lugude pealkirju nagu näiteks „Hips Don’t Lie! (Hit Me) Baby, One More Time!“, mida võib võtta kui kaudset vihjet tema laulukirjutamise karjäärile, mille jooksul on LP teinud koostööd paljude armastatud artistidega (Rihanna, Christina Aguilera, Backstreet Boys jt).


5. Tightrope

Looga „Tightrope“ annab LP edasi lootust. Laulu sõnad on piisavalt lihtsad, et igaüks, olenemata soost, rahvusest või orientatsioonist, on võimeline sõnumiga samastuma. See teebki LP muusika universaalseks.


Just need ja paljud teised lood tulevad esitamisele LP kontserdil juba 4. juulil Tallinnas, Alexela Kontserdimajas. Piletid on müügil Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.