Endine esileedi on sunnitud oma uues kohvikus burgereid pakkuma: Tule taevas appi, mis burksihullus see Eestis lahti on läinud?
Hiiumaal Kassaris puhusid Evelin Ilves ja Siim Rikker elu sisse kunagisele imearmsale pood-kohvikule, kus neil tuleb nüüd rahva nõudmistele vastu tulla ja hakata burgereid serveerima — see on hoopis midagi muud, kui Evelin iial ette kujutanuks, paljastab endine esileedi oma Toidutare värskes kolumnis.
""Ainult üle minu laiba hakatakse siin majas burksi tegema!" olid mu oma sõnad umbes üheksa kuud tagasi, kui otsustasime, et teeme 12 aastat kurvalt Hiiumaal Kassari ringtee ääres tühjana seisnud Padriku poe korda," kirjeldab Evelin, kuidas seoses sisu ja välimuse loomisega hakkasid nad Siimuga kohalikelt uurima, mida sellest poekesest osta soovitakse, saades vastuseks otseloomulikult: õlut, limonaadi, jäätist, burksi.
"Ütlen ausalt, mina seda küll ei oodanud, sest me ei küsitlenud ometi ainult noori seiklejaid või pelgalt odava kiirtoiduga leppijaid, vaid täiesti tervislikku toitu hindavad, isegi foody'id ja gurmee-entusiastid, meie omad lähedased sõbrad tahtsid samuti suvepoekesest või kohvikust burksi. No tule taevas appi, mis burksihullus see Eestis lahti on läinud?" ahhetas ta, lisades juurde, et leiutas siiski seejärel suisa taevaliku burgeri retsepti, mida tal endal pole piinlik valmistada ja serveerida.