Samm tunnistab, et sellisest asjast sotsiaalmeedia vahendusel teada saamine oli šokeeriv. Korraldaja kinnitab, et kõik vajalikud load telklaagri püstitamiseks on üritusel olemas.

"See postitus on pahatahtlik! Me hoolime ja märkame ning reageerime sellistele juhtumitele absoluutselt otsekoheselt. Me oleme šokis, et meid tembeldatakse kitsetalle tapjateks. Me ei saa aru, mis on selliste pahatahtlike süüdistuste aluseks?" on Samm nördinud.

Olemasoleva informatsiooni alusel ei ole kindel, kas looma surm oli üldse üritusega seotud. "Mingil põhjusel näeb Eesti Loomakaitse Liit seal otsest seost, aga meie tahaksime kuulda ka keskkonnaameti seisukohta. Tahaksime teada lahkamise tulemusi," tõdes Samm.

"Äkki talleke oli söönud mingit mürki, mis iganes võib metslooma sellise nõrkemiseni viia. Meie ei ole selgeltnägijad, et neid põhjuseid ette näha. Me saame kinnitada, et kui me märkame sellist asja, siis me reageerime sellel koheselt. Nimetada meie organisatsiooni ebainimlikuks või mõrvarlikuks on šokeeriv."

Monstar Music pöördus ka Eesti Loomakaitse Liidu poole, et teada saada, miks selline postitus avaldati. Kuna postitust on pannud ürituse korraldaja väga halba valgusesse, siis antakse asjale ka juriidiline käik. "On pahatahtlik väita, et me ei hooli ja oleme selle surma põhjustanud!"

Korraldaja kinnitab, et telklaagris ei müüda tilkagi alkoholi, üritust korraldatakse kohalikke elanikke ja elu arvestades.

Samuti lükkab Samm ümber väite, et kitsetall mitu päeva kriiskavat häält tegi. "Meil on parklakorraldajad ja turvatöötajad ööpäevaringselt. Sellele reageeritakse otsekoheselt!"