Selle suve magusaim linnafestival Sweet Spot pakub juuli lõpus toimuvast sündmusest esimese ampsu juba 30. juunil mil toimub festivali warm-up pidu. Mõnusa suvise festivalivaibi PADAs loob briti elektroonilise muusika duo Bondax,kuhu kuuluvad inglise muusikud Adam Kaye ja George Townsend. Lancasterist pärit duo tuntuimad hitid on näiteks "Smile for Me", "Baby I Got That" ning "All I See". Neid toetavad ka Sweet Spot festivali elektroonilise muusika laval esinevad DJ-d Dave Storm, Firejose, Andreas Kask ja Marek Poel.

Sweet Spot Jam Roomis saab kuulda Red Bull Music artisti Nathan Tulve ehk Metabora live esinemist ja silmapaistavate Eesti bändide liikmete jämmisessiooni: Muudu on the decks (Gram-Of-Fun), Raul Ojamaa on the guitar (Miljardid), Kostja on the bass (Levski) ja Carl Tuulik on the sax.

Main room:
· Bondax (UK)
· Dave Storm
· Firejose
· Andreas Kask
· Marek Poel

Sweet Spot Jam Room:
· Metabora LIVE (Red Bull Music)
· Muudu on the decks (Gram-Of-Fun)
· Raul Ojamaa on the guitar (Miljardid)
· Kostja on the bass (Levski)
· Carl Tuulik on the sax

Pilet eelpeole (müügil vaid kohapeal) €7 (FB attend enne südaööd)/pärast südaööd kõigile €10.

Sweet Spot toob juuli viimasel nädalavahetusel Tallinna kesklinnast vaid kiviviske kaugusele mitmed maailma tippartistid ning parimad Eesti esinejad. Head muusikat ja mõnusat seltskonda saab aga nautida juba eelpeol 30. juunil!

Lisainfo ja festivalipiletid on saadaval festivali kodulehel www.sweetspot.ee.