Sel suvel toob Surfilaager 20ndat korda mereäärde kokku kõik surfi- ja muusikahuvilised, haarates enda alla suvise juubeliprogrammiga looduskauni Valgeranna. Surfilaagri üks üllatajatest on omapärase helipildi poolest tuntud Def Räädu, kes koos J.O.C-ga on välja tulnud kaasakiskuva singliga „Suvepäike”, millele on visuaalse kuju andnud suviseid festivalivärve lisav Surfilaager.

Def Räädu & J.O.C. suvebänger “Suvepäike” räägib sellest, kui tore on nautida kõike seda, mida pakuvad suvi ja päike - toredad ja lihtsad asjad, millede olulisust oma elukvaliteedi tagamisel ja suurendamisel sageli ära unustame. “Kontoris eesmärkide saavutamisega vähemalt sama oluline peaks kõikidele inimestele olema päikesepaistelistel päevadel õuesoojuse, päikese ja värske õhu nautimine - ajaliselt soovitavalt enam, kui konditsioneeritud õhuga keskkonnas aega veedetud saab!” rääkis loo sünnist Remi Prual. “Suvepäike” kutsub kõiki aeg-ajalt ka “kardetud” mugavustsoonis aega nautima ja lihtsatest asjadest mõnu tundma.

Surfilaager toimub 19-22 juulil imekaunis Valgeranna Puhkekeskuses, kus Def Räädu laulja J.O.C. rõõmustav külastajaid ühtlasi ka päevajuhina.