Aasta tagasi tegi Kristiina Ojuland (51) raske otsuse ja lahkus teadmata ajaks poliitikast. Tal olid näpud põhjas, oma ettevõtte käivitamine algusjärgus ja kõigele lisaks räägiti, et ta on läinud lahku oma elukaaslasest, ettevõtja Raimo Kägust (63).


Täna, aasta hiljem ütleb Kristiina, et elu on põnev. Tal on tekkinud palju uusi tuttavaid, töiseid ettevõtmisi ja lennukaid plaane. Peale selle võttis ta vastu väljakutse hakata tegelema bikiinifitnessiga.

Mis vanuses märkasid, et pead vaatama, mida ja kui palju sööd?
See on kogu aeg olnud probleemiks. 20ndates eluaastates sõin päris palju pastat, mida armastan siiani. Tänu sellele kaalusin siis kolm või neli kilo rohkem. Kaalu on lihtne juurde võtta. Võiksin ka täna need kilod rohkem kaaluda, ega see väga hull ei oleks. Lihtsalt enesetunde pärast on meeldivam, kui lähen peegli ette ja kuskil miskit üleliigset ei ripu.

Räägi oma trenniharjumusest.
Võimlen iga jumala hommik juba viimased kakskümmend aastat. Isegi kui pean jõudma kellakuuesele lennule, leian aja, et võimelda.


Kukkusin noorena rulluiskudega, mistõttu oli selgroolülist disk väljas. Seda vigastust opereeriti aastal 2001. Selleks, et selg pärast operatsiooni taastuks, tegin siis kohustuslikus korras samu harjutusi, mida teen praegu, ja harjumus jäi külge. Julgen võimlemist soovitada kõigile, kel seljahädad. Pole mõtet tablette süüa.


Soojal ajal käin Ihasalus hommikujooksul metsas või mere ääres. Ring ei ole pikk, sest ma ei taha liigeseid koormata. Õhtuti jalutan.