Curly Strings laulis end sõnadega „saada pruuniks teiseks juuniks“ eestlaste südametesse ja see fraas jääb igavesti meie sõnavarasse nagu lendlaused „Me oleme Tallinnast, me maksame“ või „Lähme kohvikusse ja loomaaeda“.

Lugu „Kauges külas“ oli tõeline läbimurre ja tõstis Eesti folgi populaarsuse tippu. Koos sellega kaasnes ka tohutu huvi bändi ning selle lokkis juuste ja tulipu- naste huultega solisti Eeva Talsi (29) vastu. Üleöö oli temast saanud staar – kõik tahtsid tema kohta kõike teada. Uuriti, kas Eeva lokid on loomulikud või mitte, kui palju punaseid huulepulki on tema arsenalis, väikesed tüdrukud nõudsid juuksuris samasugust kräsupead nagu temal... Ajakirjanikud esitasid lauljannale ringiratast samu ja samu küsimusi. Võiks arvata, et kuulsus on käes – ela ja naudi! Kuid selline rambivalgus ei sobinud Eevale ega tema abikaasale, Curly Stringsis mandoliini mängivale Villu Talsile (29). Nad hoiavad oma eraelu vaid endile ning annavad intervjuusid, mis räägivad üksnes nende muusikast.

Kõigil meil on omad tõusud ja mõõnad nii eraelus kui töös. Missugused on olnud sinu kui muusiku madalseisud ja kuidas said neist üle?

Minu jaoks oli üks suurimaid madalseise umbes viis aastat tagasi, kui maadlesin suure lavanärviga.