Kiirabi sõitis Heather Lockleari koju esmaspäeva pärastlõunal, kuna neile tuli kõne, et endine näitleja on teinud üledoosi. Igaks juhuks võttis kiirabi kaasa ka politsei, et vältida päev varem juhtunud olukorda.

Politsei arreteeris Lockleari 24. juunil kell 11.30, sest ta tungis võimuesindajale kallale. Vanglas veetis ta vaid ühe päeva ja juba esmaspäeva hommikul maksis ta 20 000 dollarit kautsjoniraha ning läks koju. Alles nädal aega varem anti staar psühhiaatrite hoole alla, kuna ta ründas purjusolekus oma vanemaid.

Hetkel ühes Los Angeleses asuvas haiglas viibiv Heather Locklear kolitakse peagi psühhiaatriaosakonda, kus ta jääb pikemaks ajaks arstide ja psühhiaatrite hoole alla, kirjutab TMZ.

Staari perekonnale lähedased allikad laususid, et pärast viimaste arreteerimist viidi haiglas läbi mitmeid uuringuid, mis on andnud tema vaimsest tervisest selgema ülevaate. Lockleari probleemid on seotud võrdselt nii uimastite tarvitamise kui ka vaimse tervisega ning just viimane võib olla see kõige tõsisem mure. Heather olevat senimaani olnud koostööaldis ja vabatahtlikult nõustunud pikemaks ajaks ravile minema.