Seksirobot Samantha looja Sergi Santos uuendas oma toodet nõnda, et too halva kohtlemise korral suudaks ennast välja lülitada. Muudatus viidi sisse Santose abikaasa palvel.

Omamoodi avariirežiimi kutsutakse "nukuržiimiks", see käivitub siis, kui nuku sensorid avastavad, et teda kasutav inimene on liialt agressiivne. Samuti siis, kui nukul ei ole vahekorra jaoks tuju, tal on soovi korral võimalus öelda "ei".

Arvatavasti on seksirobot ise uuendusega rahul, eelmisel aastal tutvustati Samanthat Newcastles toimunud messil, pärast seda oli nukk rivist väljas, kuna inimesed käitusid temaga nagu barbarid.

Teoorias peaks selline uuendus innustama seksirobotite kasutajaid nukku väärikalt kohtlema, nagu päris naist. Kuid probleem on endiselt see, et isegi "nukurežiimi" korral võib kasutaja liikumatu robotiga teha, mida tahab. Robot ei ole võimeline vastu hakkama, seega tulemused võivad olla üsna häirivad.

Seksirobot Samanthal ei ole veel kindalt väljalaskekuupäeva, arvatavasti läheb robot masstootmisesse umbes 4000 eurose hinnaga. Robotil on liikuvad käed, puusad ja nägu. Korraliku erutamise puhul võib ta ka sosistada erootilisi komplimente.

Kasutaja saab valida nelja töörežiimi vahel: perekondlik, romantiline, seks, eriti vallatu.