Tegemist on küll USA noortefilmiga, kuid õnneks ei ole see ameerikalikult riukalik, kus sõbrad peavad üksteisele ära panema või krutskeid keerama, et tõestada oma valmidust elus hakkama saamiseks.

See film on väga positiivses võtmes jutustatud teos, mis demonstreerib peategelase rasket teekonda tunnistamaks iseendale, teistele ja oma perele tundeid ning seksuaalsust. Samas saab ka nalja ja naeru ning sumpamist absurdsetes olukordades.

Peategelast Simonit mängib Nick Robinson, kelle rollisooritus on väga armas ning usutav, ning kellest tõenäoliselt saab lähiajal suur superstaar. Filmis teevad kaasa ka teised tuntud näitlejad nagu Jennifer Garner ja Josh Duhamel. Kõik filmi tegelased on valitud väga sobilikult oma rollidesse ning moodustavad mitmekesise ning dünaamilise trupi, kellele on hea kaasa elada ning keda on põnev jälgida.

Armastusega, Simon - nii kirjutab Simon oma kirjade lõppu, millega ta jutustab meile oma tunnetest ja mõtetest, mis võib ühel hetkel õrnema hingega vaatajal isegi pisara silmanurgast välja kiskuda. Mida suuremaks muutuvad noormehe tunded, seda kiiremaks ja pöörasemaks muutub ka film.

Ja nagu armastusega ikka - alati ei lähe kohe kõik nii nagu me ootame või loodame. Kuid nagu elus ikka - on pettumusi ja on ka õnnestumisi, iga asi liigub omas rütmis ja nii ka Simoni elu ja armastus. See film on kindlasti ülimalt sobilik külma ilmaga vaatamiseks, sest teeb südame seest soojaks.

"Armastusega, Simon" on praegu kinodes.