Eriliselt on meelde jäänud tema roll kõige esimeses Sam Raimi „Spider-man“ triloogias, kus kehastas Harry Osborni. Francol on ette näidata väga palju häid ja sümpaatseid rolle. Tooksin esile kasvõi „Rise of the Planet of the Apes“, kus Franco tegi täiesti fantastilise ja siira rolli.

Kui õige tegu oli „Tulevikumaailm“, ei tea. Juba filmipostrilt vaatab vastu justkui „Mad Maxi“ odav kloon, aga tegelikult kui vähegi James Franco filmid on senimaani meeldinud, vaatab vaataja ka ilmselt selle ära ja ei urise, hoolimata juba praegu filmi üldisele hinnangule, mis talle Ameerikas osaks on saanud. Õnneks üks hea kõlaga noot siin kindlasti on: film pole kuigi pikk, nii et kahetunnist linateost siiski vaatama ei pea.

„Tulevikumaailmas“ teeb kaasa peale Franco veel posu põnevaid kujusid: räpparid Snoop Dogg ja Method Man (mõlemad artistid on ka varem filmides kaasa teinud), sealt edasi ka Lucy Liu ja Milla Jovovich. Filmi on kuidagi ära eksinud Mark Wahlbergi noor sugulane Jeffrey Wahlberg, kes suurele ekraanile pole palju sattunudki.

Ka Franco ise, kes on filmi üks loojatest, teeb seal kaasa. Mehel on nii palju raha, et lubada vahele üks ise-teen-ja-ise-mängin-film. Mis teha, Franco, kiitus sulle tegelikult.

„Tulevikumaailm“ paneb sind kuulama Koit Toome pala sõnu „Mälestused“ ja seda, et oled seda filmi kunagi juba näinud ning sa tegelikult ei hooli.

Ma ei laida Francot ega tema püüet teha uut hüpet, millest ta ei suuda ka ise üle hüpata, kuid filmi efektid matsid sisu. Siin oli häid momente: ilusad päikeseloojangud ja pidevalt tundus nagu keegi lisaks töötlust.

Järgmisena tuuakse mängu robot-naine, kelle tunded on samasugused nagu „Terminator 3´s“, kus robotil ilmnesid äkki tunded? Mõistan, et inimene mängib robotit: tore on vahel ka mõelda ja loota, et kuskil on kõik ideaalne.

Algus on sellel filmil super. Visuaalne vaatlus ja üldine noorusaja Jack Nicholsoni motikasõit? Korras! Mad Maxi veel juurde ja gaasi ka. Järsku aga muutusid värvigammad ja Milla Jovovich ilmus eikuskilt ja tegi oma rolli suvaliselt ära.

„Tulevikumaailm“ pole üleni halb, aga näitab, et Franco, kes ka ise üks filmi tegijatest ja näitlejatest, soovib vahepeal puhata! Kui keegi kingiks mulle selle filmi DVD, siis oleksin õnnelik. Tegelikult pean James Franco filmidest väga lugu: ta on andekas, lahe ja väga cool, aga see film, „Tulevikumaailm“,palun ei.

„Tulevikumaailm“ on film James Franco fännidele ning filmi esimene pool on juba ilus oma videopildi poolest, mis siis, et ilmselt mitmedki „Mad Maxi“ austajad on juba näinud kõike seda, aga kallima eelarvega.

Kui keegi juhuslikult veel pole James Franco teiste filmidega kursis, soovitan soojalt järele uurida. Rolle on olnud erinevaid ja sellel mehel juba talendist puudu pole. „Tulevikumaailm“ polnud supertase aga kõlbas siiski vaadata. Valuga tuleb tunnistada, et osad videokaadrid mulle väga meeldisid ja Michael Bay stiilis päiksepiste efekt pole ka „Tulevikumaailma“ külmaks jätnud.