Väljaanne Elle vahendab, et pealtnägijaile avanes kummaline vaatepilt, kus noored vestlesid paar minutit, hoidsid käest kinni ja hakkasid seejärel kirglikult suudlema, liikudes pargis siia-sinna, ameledes pargipinkidel ja teepiiretel, puude ja põõsaste vahel. “Nad ei hoolinud sellest karvavõrdki, et möödujad neile üha imelikumaid pilke pöörasid, nad olid keskendunud vaid teineteisele,” kirjeldasid anonüümseks jääda soovinud tunnistajad.

Palju on viimasel ajal spekuleeritud ka teemal, kas Hailey ja Justin käisid koos endale tätoveeringuid tegemas, kuna mõlemad ilmusid hiljuti tuntud New Yorgi tätoveerija Jon Boy Instagrami story’sse. Pole kindel, milliseid pilte oma kehale tegemas käidi või kas üks oli teisele lihtsalt moraalseks toeks.

Viimaste uudiste kohaselt on noored aga lausa kihlunud — väljaanne TMZ väidab, et pärast kuu aega kestnud kohtinguperioodi on Bieber ja Baldwin abieluranda sõudmas. Justin olevat nimelt ulatanud oma armastatule kihlasõrmuse Bahama saartel asuvas restoranis kõigi külastajate silme all, kinnitavad pealtnägijad. Hoolimata lühikesest koos oldud ajast pole Justin ja Hailey teineteisele võõrad, paarike on varemgi hellusi jaganud, ka Justini ja Selena Gomezi keeruliste suhete perioodil.