Tõenäoliselt andsid intervjuuks tõuke lähenev "Kaardimaja" viimane hooaeg ning ka Spacey paturegistrisse üha lisanduvad uued süüdistused. Telekanali NBC vestlussaate "Today" eetris täna õhtul näidatava intervjuu teaseris räägib Wright: "Kevin ja mina tundsime teineteist võtete vahepeal, kui meil oli tavaks koos itsitada. Praegu võib öelda, et järelikult ma ei tundnud tegelikku teda, vaid lihtsalt seda imelist talenti, mis temas peitub."

Wright hakkab seriaali viimases hooajas kastaneid tulest välja tooma, asudes ise kandva tegelase positsioonile. On suureks saladuseks, mil moel Spacey süžeest välja kirjutatakse, ent Robin Wrighti Instagramis nähtuv kurjakuulutava ilme ja veriste kätega Claire Underwood võimaldab spekuleerida, et ilmselt leiab president Frank Underwood üsna jõhkra lõpu. Seriaali näitlejate nimistusse lisanduvad Diane Lane ja Greg Kinnear.

"Kaadrimaja" viimase hooaja teaser:

A message from the President of the United States. pic.twitter.com/yx0P3qyHfW
— House of Cards (@HouseofCards) July 4, 2018

Videolõik eelseisvast saatest "Today":

“Kevin and I knew each other between action and cut.”

Watch a preview of @SavannahGuthrie’s exclusive conversation with @RealRobinWright about Kevin Spacey and @HouseofCards. Tune in tomorrow for full interview. pic.twitter.com/9jCUnyVd0e— TODAY (@TODAYshow) July 8, 2018