Bublé (42) rääkis avalikult, kui emotsionaalne on olnud tema väikese poja võitlus vähiga ning mismoodi 18 kuud kestnud periood tema perele ja elule mõjunud on.

"Ma olen põrgust lävi käinud," sõnas Bublé väljaandele Herald Sun. "Ma ei räägi kõigest, isegi mitte sõpradele, sest see on liiga valus. Ta on mu poeg... Ta on täielik superkangelane, ta ei peaks selliseid asju kogema. Päris põrgu tundub nagu tõeline puhkus võrreldes sellega, mida mu pere on pidanud läbi elama," sõnas ta.

Bublé ja tema abikaasa Luisiana Lopilato peres kasvab lisaks ka 2-aastane poeg Elias. Bublé teatas avalikkust oma vanema poja Noah diagnoosist sotsiaalmeedias 2016. aastal. Lembelaulik tunnistas, et vahepeal oli tal elus nii pime periood, et ei uskunud, et muusikaga edasi tegelen. "Ma tõesti arvasin, et ma ei naase enam muusika juurde. Pere on see, mis loeb. Minu laste tervis on minu jaoks prioriteet," jätkas ta.

Praegu on teada, et pisike Noah on paranemas. "Tegemist on siiski vähiga, me peame sellel igavesti silma peal hoidma," sõnas Bublé, kelle abikaasa ootab kolmandat last. Noah raviperiood lõppes möödunud aasta märtsis.