"Kalvi helistas hommikul mulle, et tuleb võtab lapse endaga jalutama. Kuna ta näeb last väga harva ning teab, kuidas jalutamine käib, võttis ta lapse. Püüdsin julgeda teda usaldada, sest ta on varemgi minuga koos vankriga käinud. Kui ta tagasi tuli, ütles, et pani lapse istuma ja ma kohutavalt ehmusin selle peale," kirjeldab Helen, kuidas asi tema poolt vaadatuna välja nägi.

"Kui nägin seda pilti (Instagrami postitust toim.), ehmusin uuesti. Seletasin talle ära, et last ei tohi nii panna. Kui Kalvi lapsega jalutas, nägin ma õudusund lapsest, mis tundub, et läks täide. Mina olen sellest täiesti teadlik, kuidas laps peab olema," kinnitab Helen. "Ma väga loodan, et Kalvi edaspidi ei ole lapsele ohtlik. Sest ma elasin paar traumat läbi küll, kui seda nägin."

Murelik Helen läkitab Kroonikale ka foto, et tõestada seda, et kõnealune vanker käib ka täislamavasse asendisse. Heleni sõnul on sellel olemas ka kookon, mida Kalvi-Kalle paraku tol päeval ei kasutanud. "Kui Kalvi külla tuli, siis ma ütlesin talle, kuidas peab olema, soovitasin, et pane kookon ka. Ta ei pannud. Selle vankri sain ma tuttavatelt. Ma ei tea isegi mudelit, aga see on kasutatud Gesslein ja sellel on ka üks ratas katki. Olen nagunii juba otsimas lapsele uut vankrit, aga lasen selle vankri omanikul kindlasti enne üle vaadata, äkki annab parandada," kinnitab ta.