1. Vastavad telefonile, ütlemata “tere!” ja lõpetavad kõne, ütlemata “head aega!” See reegel laieneb ka meestegelastele ning hoolimata žanrist — millegipärast algavad ja lõppevad kõned viisakusväljendite asemel teravmeelsustega.

2. Hulluvad pruudikimbu pärast. Tavaliselt on pulmaseltskonnas vähemalt kaks meeleheitlikku naiskülalist, kes Tuhkatriinu õede kombel, leek silmades, pruudi visatud abieluõnne ennet enda valdusse püüavad saada.

3. Näevad rannaliival välja nagu oleksid tulnud otse juuksurist. Me kõik teame, et peale krunni ei pea mitte ükski soeng suplemisele ja kuuma käes peesitamisele vastu.

4. Peavad trenni tehes maha pikki vestlusi (nähes suurepärased välja). Nalja teete? Kui ka mõned seda suudavad, siis enamasti tahaks trenni tehes hingata, mitte jahvatada.

5. Elavad suurlinnade keskmes üksipäini hirmkallites korterites. Töötades väikeses firmas sekretärina. Mõelge ise.

6. Veedavad sõpradega aega aluspesus. Tõepoolest, ei leidu peaaegu ühtegi olukorda peale ehk kuumalaine, kus oleks reaalselt tarvis sõbrannade saabudes ennast poolpaljaks võtta. Saunaminek ja saunast tulek võibolla ka.

7. Omavad töökohti, kus on vaja olla äärmiselt võimukas. Sageli ka liiga vastutusrikkad töökohad nende vanuse kohta.

8. Jooksevad tikk-kontsadel ega kuku.

9. Püsivad kontsadel maratonivormis, kuid kukuvad jalapealt, koperdavad ja libastuvad täiesti suvalistes olukordades.

10. Kui keegi neid kohtama kutsub, vastavad nad: “See meeldiks mulle!” Olgem ausad, kas keegi on iialgi oma elus niisugust fraasi üldse kasutanud?