Kelle idee oli saates osaleda?

Saates osalemine polnud tegelikkuses meie idee. "World of Dance" produktsioon leidis meid läbi Instagrami/Facebooki, helistas ja pakkus castingul osaleda!

Tantsijate saatus oleneb rangetest kohtunikest, kelleks on lauljatar Jennifer Lopez, laulja Ne-Yo ning võistlustantsija Derek Hough.

Mis tunne oli esineda niivõrd kuulsate kohtunike ees?

Tunne oli väga tore ja muidugi oli suur au selliste kohtunikute ees esineda ja nii suurel tantsu-showl. Mul oli väike närv sees ikka, aga Josephi abiga tundsin end palju kindlamalt. It was all about fun!

Paari esimene tants võlus kohemaid lauljatari Jennifer Lopezi, kelle arvates oli see koguni täiuslik koreograafia. "Nii armas, mulle nii meeldis see! See oli nii perfektne ja nauditav," ütles ta võistlejatele. Ülejäänud kohtunikud olid samuti väga rahul nende esitusega ja kiitsid selle teatraalsust. Sellegi poolest arvasid nad, et äkki pole see piisavalt originaalne.

Mida arvasite kohtunike tagasisidest?

Tagasiside oli meie arust väga objektiivne ja kasulik. Positiivselt üllatas, kui palju Jennifer Lopez armastas meie etteastet.

Alisa ja Joseph said kohtunikelt väga kõrge punktisumma esituse eest - 90.7 punkti 100st! Paar pääses järgmisesse vooru ning suure huviga ootame nende järgmist etteastet.