1. Krimpsus pead

Kes Nicolas Cage juures pärastlõunateed on nautimas käinud, teavad, et ta on innukas kollektsionäär. Tema kogus on ka mitmeid krimpsus kuivanud päid. Paraku pole selge, kas tegemist on salaja riiki sissetoodud inimjäänustega.

2. Illegaalne Mongoolia dinosaurusepea

Cage ostis 276 000 dollari eest ehtsa Tyrannosaurus Bataar'i pea. Kahjuks selgus, et see on röövitud Mongooliast ja ebaseaduslikul teel Ameerikasse toodud. Mõned aastad hiljem pidi Cage oma armsa dinopea kahjuks Mongoolia valitsusele tagastama.

3. Kummitav häärber

Põnevust otsiv Nicolas ostis ära kurikuulsa New Orleansi kummitava häärberi, mis kuulus varem madame LaLauriele, kes piinas ning tappis oma orje, kes nüüd kummitades mööda koridore ringi kondavad. Miks Cage kummituslossi ostis? Ta lootis seal õudusjutu kirjutada, aga kahjuks põgenes ta enne loo valmimist sealt karjudes ja hirmununa ära.

4. Kaheksajalg lemmikloomaks

Kaheksajalg pole just kõige tavapärasem lemmikloom, aga samas pole ka Nicolas Cage kõige tavapärasem mees. See kaheksajalgne mereelukas tõi Nicolas Cage'i sõnul talle õnne ja aitas tal paremini näidelda.

5. Kaks kobrat

Nicolas Cage on suur loomaarmastaja ja käivad kuulujutud, et tal on kodus tõeline loomaaed. Tema koduloomade hulka kuuluvad ka kaks albiino kuningkobrat. Cage hoiab õnneks ka seinal vastumürki, juhuks kui ta lemmikud kedagi salvama peaksid.

Allikas: ranker.com