"Oleme väga õnnelikud," sõnab paar oma ühisavalduses. Lapsed peaksid ilmavalgust nägema oktoobri lõpus, novembri alguses. Ketlin ja Üllar on heas hoos ka töises plaanis – koos tuuakse juuli lõpus Neeruti mõisa hoovis publiku ette lavastus "Pargivaht".

Paar kohtus seriaali "Viimane võmm" võtetel, kus Üllar kehas­tas peaosatäitjat Mikk Kotkast ja Ketlin oli kostüümikunstnikuna ametis. Tänaseks on nad koos olnud kaks aastat.

"Kui mina oma eraeluga kinni jooksin, siis vaatasime Ketliniga teineteisele otsa ja mõtlesime, et võib-olla liiguks natuke aega koos ja vaataks, mis sellest tuleb," rääkis Üllar mõne näda­la taguses intervjuus Kroonikale. Ketlin lisas: "Mäletan seda äratundmise hetke. Olime mitu aastat koos töötanud, aga me polnud mõelnud selles suunas, kuni ühel hetkel tegi Üllar arglikke katseid. Sain aru, et ta vaatab mind teistmoodi kui töö­kaaslast."

Üllaril on kaks täiskasvanud last, näitlejast poeg Karl Robert Saaremäe ja Viljandis kultuurikorraldust õppiv tütar Marii Ingriin Saaremäe. Ketlinil on neljateistaastane poeg.