"1714. aasta veebruaris seisis umbes täpselt siin Lasnamäe paekaldal Venemaa tsaar Peeter I ning talle avanes hunnitu vaade... See koht meeldis Peetrile, "Nihhuja", mõtles Peeter, siia ehitan ma lossi ja pargi" ütles Kersna, kui kirjeldas kuninga Peeter I emotsioone Kadrioru kohta.

Tema väljendus ei meeldinud kõigile ning paar avaliku elu tegelast on pärast saate ilmumist avaldanud oma pahameelt ka sotsiaalmeedias.

Kultuuriajakirjanik ja režissöör Gerda Kordemets oli Kersnas pettunud ning ütles ühes Facebooki postituses: "Sarnast väljendit kasutas ta ka raadios oma saadet promodes. See näitab, kui sügavalt ükskõik tal kõigest peale tema enda on."

Indrek Tarand oli hoopis teisest asjast üllatunud: "Ma pole kunagi aru saanud, mille poolest see Kersna nii eriline on, et talle eetriaega antakse."

Vahur Kersna oli nende kommentaaridest üllatunud ja ütles Delfile:

"Loomulikult on see fakt, et Peeter I lausus seda. Nad võiksid panna ennast põlema! Teine võimalus on minna Peterburi, kus on arhiivis säilinud Peeter I kirjad Katariinale, koguni 27 paksu köidet. Võtku jalad selga ja mingu neid lugema, äärmiselt põnev ja emotsionaalne materjal!"

Lisaks sellele märkis mees ära, et selliseid sõnu ta oma igapäevaelus ei kasuta: "Kuna ma pole sellist väljendit mitte kuskil kasutanud peale antud saate, pole võimalik, et ma olen seda raadios öelnud. Oma igapäevakõnes ma ei kasuta selliseid väljendeid mitte kunagi."