20. juulil avanes riietepoe “Bless This Mess” klientidel võimalus võita särk, kus on peale kirjutatud “Mina ka”, see tekitas mitmetes inimestes pahameelt. Paljude arvates kasutas pood ära räppari Nublu hitti “Mina ka” oma müügiedu suurendamiseks.

Nublu tõdes Kroonikale, et tema käest luba ei küsitud, kuid samas ei pidanud mees viha ja soovitas särgi müügist saadud tulu annetada vähiravifondile.

“Keegi neist minuga eelnevalt ühendust ei võtnud, aga mis siis, suvel ei jõuagi kõigiga ühendust võtta. Kui nad tunnevad, et mingi protsent müügitulust võiks mulle kuuluda, siis saatku see hoopis vähiravifondi! Täpsem info: https://kingitudelu.ee/annetajale. Olge mõnusad!”

Vaid loetud tundide pärast võtsid “Bless This Mess” omanikud Nubli nõu kuulda ja teatasid, et annetavad kogu tulu vähiravifondile.

“Oleme kaks disainerit ja ka loominguinimesed — samal ajal ka suured Nublu fännid. Viimastel kuudel on meil “Mina Ka” stuudios repeati peal hüüranud (nagu vist ka kõigil teistel eestlastel) ja oleme sellele pidevalt (hästi kehvasti) kaasa räppinud. Sealt sündiski äkkideena Mina Ka T-särk. Väga vabandame artistide ees, et mõtet eelnevalt ei kooskõlastanud. Toetame nublu hästi toredal soovitusel vähiravifondi Kingitud Elu ja annetame fondile kogu särkidelt saadud tulu. Go Nublu ja Eesti räpp!” postitas “Bless This Mess” Facebooki.