Vallatu fotosessiooni põhjuseks on naise õnnetu püüe elustada oma surma äärel olevat karjääri ja saada meedialt mingitki tähelepanu. Lavastatud fotodel võib näha, kuidas 40-aastane naine alasti rannaliival hullab ja hiljem oma 29-aastase kaaslase Kris Boysoniga kehasid kokku hõõrub.

Tegemist on meeleheitliku püüdega tähelepanu saada ja raha teenida – üheksakümnendate glamuuribeib ei ole enam säärane rahamasin võrreldes kunagise ajaga.

Naisel on parasjagu käimas kolmas lahutus, viie lapse ema ähvardab pankrot. Lähedased on avaldanud, et naine on äärmiselt mures ja hirmunud – pärast aastaid kestnud glamuurset elu ja kiitlemist edukusega ei ole kunagisest 45 miljoni euro suurusest varandusest midagi alles.

"Ta arvas, et alati, kui keegi tema kohta midagi solvavat ütleb, saab ta vähemalt oma suure sissetulekuga uhkustada. Kuid see hakkab otsa saama," sõnas üks tuttav.

Rahalised mured ei ole naise ainsaks suureks probleemiks, samuti on käimas võitlus naise esimese abikaasa Peter Andrega ühiste laste Juniori (13) ja Princess (11) hooldusõiguse üle.

Austraalia laulja Peter Andre on naise viimase aja käitmisest nördinud, alasti rannas tuuseldamine ja hiljutine uus rinnalõikus (Katie rinnakorvi suurus on nüüd 35GG) on isa veelgi kindlamini veennud selles, et ta peaks lapsed emast eemal hoidma.

Vaid mõni nädal tagasi kirjutas meedia, et naine on kasutanud oma viimase abielu lagunemisest põhjustatud emotsionaalse koorma kergendamiseks kokaiini. Price tunnistas sõpradele, et ravis ennast kange narkootikumiga pärast seda, kui 31-aastane stripparist abikaasa käigud teiste naiste juurde nende suhte hävitasid.

Kuuldavasti on naine sunnitud maha müüma oma kodu, samuti on pidanud ta müüki panema isegi oma laste riided ja lemmikloomad. Naise laamad saab endale soetada 2000 naela eest ja hobused on müügis hinnaga 7000 naela isendi eest.

Sõbrad kardavad, et isegi kõik see ei aita naist pankrotist välja saada, kuna tema äärmiselt pillav elustiil on staarile väga kalliks maksma läinud.