Julia Roberts leidis raamatu aluseks olnud menuki lastele soovitatud raamatute nimekirjast ning hakkas seda oma kolmele lapsele ette lugema. “Nad kõik olid piltlikult nokauti löödud nagu minagi,” rääkis ta. “Mäletan, et helistasin oma agendile pärast raamatu lugemist ja ütlesin, et tahan mängida poisi ema!”

Kui filmi režissöör ja stsenaariumi kaasautor Stephen Chbosky küsis Julialt, kuidas me kõik saame olla paremad inimesed, vastas näitlejatar nii: “Ma arvan, et peame lõpetama kritiseerimise. Ausalt öeldes on sellest saanud sport – seda tehakse lõuna ajal, internetis, kus iganes. Teiste soengute või välimuse arvustamine on nii tähtsusetu ning me kõik oleme täiskasvanud inimesed. On huvitavamaid asju, mida teise juures märgata. Pean siin ka ennast silmas, sest pean sarkasmi, kritiseerimist ja teisi taolisi asju väga naljakaks, aga tuleb aeg, kui mõtled, et miks ma ei ütle kõiki tõelisi ja südamlikke asju.”

Draamale “Väike ime” (“Wonder”, 2017) saab kaasa elada juba sel laupäeval, 28. juulil kell 20 filmikanalil TV1000 Premium, mida näeb teleteenusepakkuja Viasat vahendusel või suuremate kaablioperaatorite Viasati filmikanalite teemapakettides.