1. "Ace Ventura: Loomade detektiiv" ("Ace Ventura: Pet Detective", 1994)

Kuigi film sattus põlu alla, sai sellest Jim Carrey tähelend. Samas teatas Morgan Creek Entertainment Group eelmise aasta oktoobrikuus, et nad kavatsevad vändata uue "Ace Ventura" filmi.

Morgan Creeki kaasasutaja James G. Robinsoni sõnul soovivad nad teha filmist uue versiooni. Ta mainis, et ka Jim Carreyl polevat selle vastu midagi, kui Ace Ventura rolli astub uues võtmes keegi teine.

2. "Suur sekeldus väikeses Hiinalinnas" ("Big Trouble in Little China", 1986)

John Carpenteri 1986. aasta kultusfilm võis olla tollal edukas ja püsib tänini paljude filmifännide südameis, kuid sellele vaatamata teatati 2015. aastal, et filmist tehakse uustöötlus. Käivad kõlakad, et peaosa suhtes käivad läbirääkimised Dwayne "The Rock" Johnsoniga. Samas liiguvad asjad aeglaselt. 2016. aastal teatas Johnson, et filmiga tegeletakse, kuid mitte eriti aktiivselt.

3. "Loomade surnuaed" ("Pet Sematary", 1989)

Tegemist on Stephen Kingi raamatu põhjal vändatud filmiga, mille kohta teatati 2017. aastal, et Kevin Kolsch ja Dennis Widmyer teevad Kingi raamatu põhjal uustöötluse. Sellest hetkest on asjad kiiresti edasi liikunud ja film peaks ilmuma 19. aprillil 2019. aastal.

4. "Põgenemine New Yorgist" ("Escape From New York", 1981)

2015. aastal sai 20th Century Fox enampakkumises õigused John Carpenteri kultusfilmile "Põgenemine New Yorgist". Otsustati, et vändatakse uus versioon, kus löövad kaasa Andrew Rona ja samuti Alex Heinemani The Picture Company. Projekti on kaasatud ka Robert Rodriguez. Kusjuures kiitis filmi käsikirja heaks ka John Carpenter ise.

5. "Arminägu" ("Scarface", 1932, 1983)

Siinkohal oleks tegemist juba kolmanda versiooniga "Arminäost". 1983. aastal ilmunud versioon, mille peaosas mängib legendaarne Al Pacino, oli värske versioon 1932. aasta filmist. Sisu jäi aga samaks.

2011. aastal teatas Universal, et "Arminäost" soovitakse teha taaskord uus versioon. Samas öeldi, et tegemist pole järjega ega isegi väga sarnase versiooniga. Üldine lugu jääb aga samaks: immigrant liigub kriminaalses maailmas järjest kõrgemale, et saavutada nii-öelda Ameerika unelmat.

2016. aastal allkirjastas Antoine Fuqua lepingu, milles ta kinnitas, et temast saab filmi režissöör, kuid 2017. aasta alguses otsustas ta juba asjale mütsiga lüüa. Filmi peaosas mängib Diego Luna. 2018. aasta märtsikuus otsustas Fuqua projektiga uuesti liituda. Film pidi esialgse plaani kohaselt ilmuma selle aasta augustikuus, kuid hetkel on see alles tegemises.

6. "Toksiline tasuja" ("The Toxic Avenger", 1984)

2010. aasta aprillis teatati, et 1984. aastal ilmunud komöödiafilm superkangelasest tuleb kinolinadele uues kuues ja peresõbralikumas võtmes. Nii uskumatuna, kui see ka ei tundu, peeti 2013. aastal läbirääkimisi isegi Arnold Schwarzeneggeriga, et ta teeks filmis kaasa. Viimased uudised filmist pärinevad 2016. aastast, kui filmi režissööriks sai Conrad Vernon.

7. "Mortal Kombat", 1995

Kuigi film polnud nii menukas, kui Mortal Kombati arvutimäng, siis nii palju saatis teda edu, et sellest vändati lausa kaks osa. 2011. aastal teatas New Line Cinema, et filmist tehakse täiesti uues võtmes versioon.

Samas ei liigu asjad libedalt. 2013. aastal otsustas režissöör Kevin Tancharoen filmiprojektile käega lüüa ja kaks aastat hiljem liitus projektiga James Wan. Selle aasta juulikuus kirjutas Wan Twitterisse, et asjad liiguvad väga aeglaselt ja hetkel ei toimu veel midagi. Tõenäoliselt võib filmi oodata alles aastate pärast.

8. "Liiga" ("The League of Extraordinary Gentlemen", 2003)

Film põhineb Alan Moore'i ja Kevin O'Neill'i koomiksisarjal. 20th Century Fox arvas, et linateost saadab meeletu edu, kuid nii see päris polnud. Samas otsustas filmistuudio 2015. aastal, et võiks uuesti proovida. Samas pole asjast rohkem juttu olnud. Nii et kui miskit uut siit ka tuleb, siis alles aastate pärast.

Allikas: epicstream.com