Endine modell ostis selle maja 2014. aastal, vahetult pärast abielu Kieran Hayleriga. Abielulahutus mõjus Katie'le aga rängalt ning rahadega on tal viimasel ajal olnud eriti kitsas.

Sussexis asuv maja oli kunagi tõeline luksus - kallid autod sõiduteel, uhke sisekujundus ning glamuurne bassein. Nüüd ei tunneks seda maja keegi ära.

Tenniseväljakul näib, et seda pole aastaid kasutatud - rippunud võrk ja tolm igalpool. Basseini pole ilmselt juba pikka aega puhastatud, kuna tavalise helesinise vee asemel näeb seal ainult tumerohelist solki.

Aias lebavad mänguasjad ning igasugune prügi, mis näeb juba samuti väga vana välja.

Kunagiste luksusautode asemel, nagu Audi R8 spordiautod ning Bentleyd, seisab seal nüüd roosa Beetle, vana Suziki Vitara ja Ford Fiesta.

Daily Mail andmetel pole Katie'l viimasel ajal kerge olnud. Naisel on parasjagu käimas kolmas lahutus ning viie lapse ema ei suuda maksta 10 000 naela kuus maja eest. Lähedased on avaldanud, et naine on äärmiselt mures ja hirmunud – pärast aastaid kestnud glamuurset elu ja kiitlemist edukusega ei ole kunagisest 45 miljoni euro suurusest varandusest midagi alles.