Näitlejanna Christina Ricci kardab siseruumides olevaid taimi. Ricci ütles väljaandele New York Daily News, et kõik siseruumides olevad taimed häirivad teda meeletult. Eriti õõvastav tundub tema jaoks mõnda siseruumis olevat taime katsuda.

Filmilavastaja ja -produtsent Alfred Hitchcock kartis mune. Ükskord olevat Hitchcock küsinud reporterilt, et kas reporter on näinud elus midagi veel rõvedamat, kui munast välja voolav munakollane.

Megan Fox tunnistas ühes "The Tonight Show" saates saatejuht Jimmy Fallonile, et ta ei kannata silma otsaski kuiva paberit. Naise sõnul vihkab ja jälestab ta seda. Fox lisas, et kui loeb käsikirju, hoiab ta enda kõrval alati veeklaasi, et saaks sõrmeotsad enne paberi katsumist märjaks teha.

Oprah Winfrey kardab närimiskummi. Räägitakse, et Winfrey on ka Harpo Studios ruumides keelanud ära närimiskummi.

Supermodell Tyra Banks kardab delfiine. Naine meenutab, et kui oli algkoolis, nägi ta pidevalt õudusunenägusid, kuidas delfiinid piiravad ta ümber.

Nicole Kidman kardab liblikaid. Vähemasti nii ta ise väidab. Kidmani sõnul tekitavad liblikad temas ärevust ja suurt ebamugavustunnet.

Modell Pamela Anderson väidab, et kardab peegleid. Tõenäoliselt tekib mõnel küsimus, miks peaks Andersoni sugune naine kartma end vaadata. Lisaks ütles Anderson väljaandele Daily Mail, et ta ei vaata ka seda, milline ta televiisoris välja näeb.

Näitlejanna Jennifer Lawrence, kes on eelkõige tuntud "Näljamängude" filmidest, kardab enda sõnul tüütuid inimesi. Lisaks kardab Lawrence ämblikuid, surma, pereliikmeid ja kummitusi. Väljaandele The Mirror antud intervjuus mainis Lawrence, et kardab ka ise olla tüütu.

Channing Tatum ei kannata silma otsaski portselannukke. Ta tunnistas oma hirmu Ellen Degeneresile ja lisas, et portselannukud on tema arust jubedad.

Ameerika Ühendriikide 32. president Franklin D. Roosevelt kartis numbrit 13. Ta oli sellest nii hirmutatud, et ta keeldus 13. kuupäeval kuskile reisimast. Kui Roosevelt võõrustas külalisi, polnud lauas kunagi 13 inimest. Alati ikka rohkem või vähem.

Näitlejanna Scarlett Johansson kardab linde. Johansson ise küll naeris selle üle, et filmistaar Matt Damon, keda paljud teavad Jason Bourne'i rollis, kardab madusid. Näitlejanna ise satub aga paanikasse, kui puutub mõne linnuga pisut lähemalt kokku.

Lauljanna Adele kardab kajakaid. Ükskord tunnistas ta, et kui ta oli väike, ründas kajakas teda. Sellest hetkest saati ei taha ta kajakaid nähagi.

David Beckham kardab konnasid. Vähemalt nii väitis ta BBC dokumentaalfilmis.

Taylor Swift tunnistas saates The Ellen Show, et kardab merisiile. Ta kardab neid isegi nii väga, et kaalub alati hoolega, kas tasub ikka varbad vette pista. Swift ütles, et kardab ka seda, et ta arreteeritakse millegi eest või et keegi lavastab ta kuriteos süüdi.

Näitleja Johnny Depp on tunnistanud, et kardab kloune. Kuigi Depp on ise mänginud igasuguseid tegelaskujusid, kellest mõned on veidramast veidramad, siis mees ise on alati hirmul, kui asi puutub klounidesse. Räägitakse, et ta ei lubanud Amber Heardil vaadata sarja "American Horror Story: Freak Show", sest seal olid jubedad klounid.

Britney Spears kardab sisalikke. Kõige rohkem kardab Britney aga Komodo varaane.

Näitlejanna Eva Mendes on öelnud, et kardab vett. Tegelikult kardavad vett ka Will Smith, Carmen Electra, Snoop Dogg ja paljud teised staarid. Põhjus on lihtne: nad ei oska ujuda ja kardavad uppuda. Samas ei takistanud veehirm Mendesit ostmast basseiniga maja.

Allikas: ranker.com