Seni on Kinoteatri statistikanumbreid vedanud 79 mängukorraga “Võidab see, kellel kõige hullem mees” (esietendus 20.09.2012) Piret Krummi ja Katariina Tammega peaosas ning publikurekordit hoiab 12 500 vaatajaga “Once Upon a Time in Estonia” (esietendus 4.12.2016), mille peaosades olid Indrek Ojari ja Argo Aadli.

"Lavastusest jääb kordumatu ja kauakestev järelmõju," on "Murru 422/2" kohta kirjutanud teatrikriitik Veiko Märka (Postimees 11.07.2017) ning Meelis Oidsalu (Eesti Ekspress 19.07.2017) on oma arvustuse lõpetanud lausetega: "Vangla on vastik. Käige kindlasti ära".

Suur etenduste hulk on töövõit ennekõike etendust teenindavale personalile. Nagu ütleb tänaseks 150 korda valvurina üles astunud Johannes Viik: “Tekstid on sõna-sõnalt pähe kulunud, aga kuna publik on iga kord uus, siis igav ei hakka. Pean end igal etendusel uuesti kehtestama, et kord oleks majas ja keegi vanglast ennetähtaegselt välja ei pääseks.”

Huvitavamatest seikadest meenutab Viik 2017. aasta suve viimast etendust, mis oli broneeritud EV Presidendi Kantseleile: "Proua Kaljulaid käitus viisakalt ning kartsa teda panema ei pidanud. Aga eluaegsete osakonnas istus ta suletud kambris nagu kõik teisedki. Tore, et kaasasolnud julgeolekumees meiega kaasa mängis."

Lavastust "Murru 422/2" mängitakse kuni 19. augustini.

Esietendus: 3.07.2017. Idee ja teostus: Henrik Kalmet, Revo Koplus, Raido Linkmann (NO99), Paavo Piik, Paul Piik, Priit Põldma, Illimar Vihmar. Pileteid saab Piletilevist.

Sügisel esietendub Kinoteatris uus Priit Võigemasti lavastus, kus mängivad Mari Jürjens, Kait Kall, Markus Luik, Tõnis Niinemets ja Evelin Võigemast.