55-aastane näitleja ja filmi "Aquaman" staar olid abielus vahemikus 2015-2017, mis kulmineerus inetu lahutussaagaga. Amber süüdistas Deppi nii füüsilises kui ka verbaalses vägivallas.

Nüüd väidab aga Johnny Depp on, et Amber Heard ründas nende abielu vältel hoopis teda, vahendab People. Amber oli talle kallale tulnud 21. aprillil 2016, kuid Depp hilines tema 30. sünnipäevapeole. Amber olevat olnud jäine ja asunud teda pärast külaliste lahkumist kritiseerima. Mees oli hilinenud, sest tal oli eelnevalt kohtumine oma raamatupidajatega, kuid ta hoidis Heardi sõnumite teel kõigega kursis.

Johnny sõnul oli ta olnud tol õhtul kaine ja Amber, kes tema väidete kohasel jooma asus, muutus agressiivseks ja vägivaldseks, lüües teda kaks korda näkku. Naise takistamiseks haaras Depp teda kätest.

Amberi jurist ütleb aga, et tegemist on valedega. Lisaks pöörati tähelepanu sellele, et Depp on hetkel käimas mitme intsidendi tõttu kohtu vahet ja ühes kohtuasjas süüdistab endine kolleegi näitlejat võttepaigal ründamises.

Johnny Depp ja mber Heard lahutasid oma 15 kuud kestnud abielu 2016. aasta augustis. Depp lubas Heardile maksta 7 miljonit dollarit, mille mees pidi annetama Ameerika Tsiviilõiguse Ühendusele ja Los Angelese lastehaiglale. Paar tutvus "Rummipäeviku" võtetel 2011. aastal, nad abiellusid 2015. aasta veebruaris. Heard andis lahutuse sisse eelmise aasta maikuus, milles süüdistas Deppi vägivaldsuses.

"Sa ei ole üksi. Sa oled võib-olla samuti kinniste uste taga kannatanud, aga sa ei ole üksi," rääkis Amber Heard "Porterile" oma kogemusest vägivaldsete suhetega.