3.-4. augustil toimuval festivalil astub üles üle kolmekümne artisti meilt ja mujalt. Selleaastase festivali välismaised peaesinejad on Kiasmos, Big Freedia, Ghostpoet, Conner Youngblood, Antoha MC , Suff Daddy & The Lunchbirds ja Clap Your Hands Say Yeah.

slandilt pärit duo Kiasmos, kelle üks liikmetest, BAFTA-võitjast helilooja Ólafur Arnalds, on täna Islandi üks enim hinnatud ja nõutud esineja. Aastas üle saja kontserdi andev bounce muusika kuninganna Big Freedia häält võib kuulda nii Beyonce kui Drake lauludes ja kes on muuseas koos oma tantsijatest koosneva tiimiga laiema publikuni toonud maailmakuulsaks saanud tantsustiili twerkimine.

Briti helikunstnik Ghostpoet, eklektiline USA multi-instrumentalist Conner Youngblood, Berliinist pärit hip-hop muusika produtsent Suff Daddy koos The Lunch Birds eksperimentaalse orkestriga ja esimest korda Baltikumi väisav Clap Your Hands and Say Yeah.

Pere- ja lastesõbralik atmosfäärifestival kutsub kõige nooremaid teist aastast järjest toimuvale eraldi programmiga Lastekurmule, kus saab puhata, mängida, meisterdada, õppida, avastada, ajusid ragistada, teatrit teha ja kontserte kuulata.

Festivalikülastajatele pakuvad maitseelamusi tänavatoiduala ja lauateenindusega metsarestoranid. Mitmed toitlustajad on sel aastal loomas oma eripalgelisi minikurmusid - näiteks populaarne vegantoidu pakkuja Noodle Box üllatab külalisi eriprogrammiga.

Vaimuelamusi annavad lisaks mitmekesisele muusikaprogrammile heli-, valgus- ja videoinstallatsioonid, mida võib leida ürgse metsapargi sügavusest. Varasemast rohkem on oodata tänavakunsti. Mõlemale festivaliõhtule annab lustaka lõpu öödisko.