Modellisaate 8. hooajal kolmandaks jäänud Renee peeti kinni 2013. aasta suvel ning teda kahtlustati nii sissemurdmises, pettuses, arvete võltsimises kui ka narkootikumide omamises, vahendab TMZ. Kohus mõistis 2014. aastal Alway 12 aastaks vangi ja viimased viis aastat veetis ta Chinos asuvas California naistevanglas. Renee pääses vabadusse sel kolmapäeval.

Palm Springsi politsei sõnul said nad 28. juunil 2013 väljakutse, et tundmatu naine luusib majas, mis peaks olema tühi. Saabudes leidsid nad eest garaaži peitunud Alway, kel käes relv. Politseil kulus naise tabamiseks kuus tundi.

Mis aga eriti kurioosne — vaid mõned nädalad varem arreteeriti endine telestaar samuti narkootikumide omamise ja pettuse eest, kuid ta väitis, et on süütu ning pääses kautsjoni vastu vabadusse. Ilmselgelt mitte kauaks. Kokku arreteeriti Alway tol aastal vähemalt neli korda.

Meenuta naise eredaimaid hetki USA modellisaates!

Toonasest blondist kaunitarist pole tänaseks päevaks ei kippu ega kõppu. Vanglasse sattudes ajas Renee oma pea kiilaks ning 2016. aastal lõi ta Twitteri konto, milles kuulutas, et on lesbi ja ateist. Enne modellisaadet oli Alway koduperenaine, kes kasvatas oma abikaasa Jasoniga kolme last.