"Visa hinge" kuuenda osa, tööpealkirjaga "Die Hard: Year One", režissöör on "Visa hing 4" ("Live Free or Die Hard") lavastaja Len Wiseman ning lugu peaks aset leidma nii tänapäeva kui ka 1970ndate New Yorgis, mis omakorda tähendab, et Bruce Willis naaseb jälle John McClane'i rolli, aga ka seda, et keegi peab hakkama kehastama noort McClane'i.

Eelloole omaselt näeme veel arendusjärgus oleva stsenaariumi põhjal ka noort Holly Gennerot ehk McClane'i naist, kes astus püsivas rollis üles ainult esimeses kahes osas. Kolmandas kuulsime tema häält telefonitorus, neljandas kohtusime nende ühise tütrega ning viiendas ka pojaga.

Kuna lugu leiab aset paralleelselt nii tänapäeval kui ka 70ndatel, siis on ka loomulik, et Hollyt kehastanud Bonnie Bedelia tuuakse kuuenda osa jaoks tagasi ning ka tema rolli jaoks on vaja palgata noorem näitleja. Kuna tegu on jällegi eellloga, siis näeme tõenäoliselt, kuidas nad esmakordselt kohtusid.

Viimase hea "Visa hinge" režissöör Wiseman ütles portaalile Slashfilm.com antud intervjuus, et kuuenda osa stsenaariumi arendamisele on kulunud väga palju aega, aga tal on selle üle hea meel, sest "Visa hing 4" puhul pandi linastuskuupäev paika, enne kui stsenaarium oli valmis ning käsikiri lõpetati alles pärast filmimisega alustamist. Wiseman kinnitas, et tema sellist asja enam läbi elada ei kavatse.

Wisemani sõnul aitab Willis leida ka ideaalse noore McClane'i, et nii tema kui ka fännid valikuga rahul oleksid.

Bruce Willise karjäär pole viimasel ajal olnud just kõige kvaliteetsem, sest ta on rohkem aega veetnud otse voogedastusplatvormidele ja DVD ning Blu-ray riiulitele suunatud viletsate märulite võtetel kui teinud midagi väga meeldejäävat. Viimane tõsiselt hea film oligi 2012. aasta "Looper". Õnneks on tulemas ka "Glass", mis on muidugi "Purunematu" ("Unbreakable") ja "Lõhestunud" ("Split") järjelugu.

Hiljuti oli ka Willise kord puid alla saada ja seda muidugi Comedy Centrali korraldatud saates "Comedy Central Roast of Bruce Willis".