“Loomulikult on ka mul hetki, mil ma ei suuda olla tasakaalukas ja väljapeetud, kuid need hetked hoian ma endale,” paljastab Aniston. “Üldiselt ma lihtsalt muigan erinevate naeruväärsete pealkirjade peale, mis näivad ajaga muutuvat aina absurdsemaks. Ma keskendun oma tööle, sõpradele, loomadele ja maailma paremaks muutmisele. Kõik muu on rämps,” kinnitab ta, lisades juurde, et enim häirib teda enda kohta käiv väärarusaam, mis puudutab karjääri nimel laste saamisest loobumist.

“Kust tuleb selline arusaam, et ma olen keeldunud lapsi saamast, kuna soovin karjääri teha? Või et ma olen hirmus kurb ja kogu aeg murtud südamega? Esiteks, mu süda pole murtud. Ja teiseks, hoidke oma arvamused endale! Mitte keegi ei tea, mis toimub suletud uste taga. Mitte keegi isegi ei mõtle selle peale, kui valus võib olla laste saamise teema mulle ja mu kaaslasele. Ja mitte keegi ei kujuta isegi ette, mida ma olen nii meditsiiniliselt kui emotsionaalselt pidanud läbi elama!” jätkab ta.

“Ühiskonna surve emaks saamiseks on meeletu — sa justkui oleksid inimesena läbi kukkunud ja naisena lootusetult rikutud kaup, kui pole suutnud paljuneda. Aga võib-olla polegi see minu ülesanne siin planeedil? Võib-olla olen mina selleks siia ilma loodud, et teha midagi muud,” arutleb Jennifer.