Ajakirjale Entertainment Weekly antud intervjuus kinnitas 81-aastane Redford, et 2016. aastal tehtud väide, et ta paneb varsti näitlejaameti maha vastab tõele ning sügisel linastuv "The Old Man & the Gun" jääbki tema viimaseks filmiks.

"Ära iial ütle iial, aga ma mõistsin, et see jääb näitlemise osas minu viimaseks filmiks ja pärast seda panengi ameti maha, sest ma olen seda teinud alates 21. eluaastast ja miks mitte lõpetada väga positiivse noodiga?", ütles Redford ajakirjale EW.

Ta lisas, et tema produtseeritud "The Old Man & the Gun" aitaski tal sellele otsusele jõuda, sest selles David Lowery ("Ain't Them Bodies Saints", "Pete's Dragon", "A Ghost Story") lavastatud filmis kehastab Redford reaalsel inimesel põhinevat karjäärikriminaali, kes röövis 17 panka, jäi vahele 17 korda ja põgenes vanglast 17 korda. See pani omakorda Redfordi mõtlema, et ilmselt ta tahtiski vahele jääda, et siis põgenemisega enda ellu põnevust tuua.

Redford arvas, et tema tulevikku mahub veel nii mõnigi režiitöö. Ta võitis 1980. aasta "Ordinary People" eest parima režissööri Oscari, kandideeris 1994. aasta filmi "Quiz Show" eest nii parima filmi kui ka režissööri Oscaritele. 1973. aasta "The Sting" on Redfordi karjääri ainuke film, mille eest kandideeris ta meespeaosa eest Oscarile. 2002. aastal austati Redfordi elutööd ka Ameerika Filmiakadeemia elutöö-Oscariga.

"The Old Man & the Gun" linastub sügisel.