Meghan ning prints Harry käisid mehe pikaaegse sõbra Charlie van Straubenzee'l pulmas, mis toimus täpselt hertsoginna sünnipäeva ajal.

Kuigi tegemist polnud Meghani ning Harry pulmaga, olid ka nemad selle ürituse tähelepanukeskmes. Kahjuks ei olnud see tähelepanu Sussexi hertsoginna jaoks positiivne. Naine kandis seljas suvise pulma kohta ehk veidi liigagi tumedat plisseeritud seelikuosaga kleiti, mis nii mõnelegi ei meeldinud.

Lisaks riietuse värvile läks tal kleidi ülemine nööp kogemata lahti, mis paljastas Meghani pitsilise rinnahoidja.

Seda aga inimesed juba ei talunud ning hakkasid Twitteris lausuma: "Meghan pulmas: must kleit, lehvitab kaameratele nii, et ta rinnahoidja on nähtav. Ma arvasin, et ta on tark?"

Kuigi Meghan parandas viga suhteliselt kiiresti, ei piisanud sellest sotsiaalmeedia rahvale kohe üldse.

“Kes kannab musta pulmas ja nii et tema pitsist rinnahoidja on näha? Täiesti nartsissistlik ja enesekeskne käitumine tema poolt!" kirjutas üks inimene,

Beaumont etiketiõpetaja Myka Meier ütles, et tegemist oli ju tegelikkuses apsakaga, mis ei riku otseselt mitte ühtegi kuninglikku reeglit.

"Tavaliselt, kui miskit juhtub riietusega, ei võeta seda veaks. Briti kuningakoda andestab selliseid reegleid suhteliselt lihtsalt."