Eile algselt pankroti välja kuulutama pidanud naine otsustas selle asemel pakkuda kohtule maksutagastamis plaan, mis peaks teda oluliselt aitama.

Olenemata vähesest kogemusest filmimaailmas, usub naine, et kõik tahaksid tema elulugu näha. Ta rääkis lähemalt kohtule, et seal tuleb juttu nii kolmest abielulahutusest kui ka tema raskustest nende vahel. Seal näeks kõike - südamevalu, reetmist, surmalähedaseid juhtumeid.

Raporti kohaselt on see summa vaid jäämäe tipp, kuna naisel on 600 000 dollari suurune võlg ning sealt ta saaks heal juhul ainult 25 000.

"Hiljuti palus ta oma tiimil uurida palju maksavad õigused tema raamatute müümiseks ning palju peaks välja käima tema eluloo eest, lootes, et ta saab selle eest raha," rääkis väljaande allikas.

"Katie ei saa raha haldamisega kohe üldse hakkama ning nüüdseks on lahti tõeline kaos," rääkis ta. Lisaks oma hobuste ja lamaade müümisele, loobus ta raha nimel oma kallima hiljutisest kingist - 85 000 eurosest Audist.

Hiljuti tunnistas Katie ka seda, et poolpaljad Tai reisi pildid oma poiss-sõbra Krisi Boysoniga olid lavastatud paparatsofotod, mis aitasid tal kuidagigi arveid maksta.