Mõnda aega tagasi postitas keegi keelega lustivasse Facebooki gruppi "KalambuuR" pilava sõnamängu klassikalise muusika bändi The Ilves Sistersi ainetel. "The Pilves Sisters," postitas mees gruppi ja sai selle peale ka mitmeid "meeldimisi".

Nali ei meeldinud aga sugugi bändi kõige kuulsamale liikmele Silvia Ilvesele, kes täna Facebookis oma nördimust naljahamba madalalaubalise huumori kohta väljendas. Eriti märkas ta, et seda postitust olid "laikinud" mitmed teised muusikud, kellesse naine senimaani lugupidamisega suhtunud oli.

"Oh sa! Kas tõesti need suurepärased muusikud Marcel Johannes Kits, Märt Metsla, Kristin Müürsepp ning Rasmus Andreas Raide, kellesse siiani olen alati lugupidavalt suhtunud, kõbistavad selja taga mõnusalt naerda sedavõrd labase sõnaväänamine üle? Vahel üks väike tegu ütleb rohkem kui tuhat sõna. Näen, et postitusele positiivselt reageerinud sõbralistis olevad kolleegid on ise pühendunud klassikamuusikud, kes tõenäoliselt "kergemat muusikat mängiva" The Ilves Sisters ansambli edu peale kadedad on," spekuleerib Ilves sotsiaalmeedias.

"Hõissa, eestlaste kadedus! Enim imestan aga selle üle, et muidu nii intelligentsed ja korralikud kolleegid säärases sõnaväänajate grupis aktiivselt tegutsevad! Külastasin seda lehte korra ning mul hakkas postitajate "naljade" pärast häbi," jätkas Silvia.