Ikoonilise 80ndate filmisaaga staarid kohtusid reedel ja koos jäädvustatud pildil näeb kamp välja nagu nad võiksid De Loreaniga uuesti sõitma minna. Tegemist oli esimese korraga, mil näitlead üle mitme aasta taas kokku said. Viimati tähisati üheskoos saaga 30. juubelit aastal 2015.

Michael J. Fox (Marty McFly), Lea Thompson (Lorraine Baines-McFly), Christopher Lloyd (Dr. Emmett “Doc” Brown) ja Thomas F. Wilson (Biff Tannen) jagasid fänniüritusel autogramme, poseerisid piltide jaoks ja astusid üles vestlusringis. Näitlejatega silmast silma kohtumiseks tuli välja käia kuni 999 dollarit.

Loomulikult uuriti tähtedelt, kas ja millal on oodata neljandat filmi. "Ameerika põhimõtteliselt ütleb "Kammoon, nad on kõik teised filmisarjad järgedega ära rikkunud, miks mitte ka seda?"" naeris Wilson.

Uusversioon või neljas osa oleks kahtlemata publikumagnet, kuid ees on kaks üpris suurt takistust: režissöör Robert Zemeckis ja stsenarist /produtsent Bob Gale, kes omavad saaga õigusi ja on igasuguste järgede vastu.

"See ei saa juhtuda enne minu ja Bob'i surma. Olen kindel, et seda nad ka teevad, kui just meie testamendid seda kuidagi peatada ei saa," ütles Zemeckis aastal 2015 väljaandele Telegraph antud intervjuus.